Current track

Title

Artist


Radio cosmos app

Luister live via de app van Radio cosmos

Zoals de meeste luisteraars van Radio cosmos al weten, maken we al enige tijd gebruik van onze eigen radio app. Naast onze website kun je nu dus ook online muziek luisteren via de app. Of je nu onderweg bent, thuis zit of op vakantie bent in het buitenland… mis helemaal niks van de muziek van Radio cosmos, 24/7 online.

In samenwerking met iMediaStars hebben we de Radio cosmos app eerder in 2020 gelanceerd en kun je deze downloaden op alle Android toestellen en op elke iPhone of iPad. Onlangs zijn we ook overgegaan op een nieuw verbeterd design en hebben we de website en app hier volledig op aangepast. Naast het nieuwe app design vind je verder een ruim aanbod van handige functies zodat je altijd op de hoogte bent van al het laatste nieuws omtrent Radio cosmos.

Maak handig gebruik van onze app functies:

  • Luister live radio: 24/7 de beste hits en muziek via de app. Tip: zorg dat je Android toestel toestaat dat de app op de achtergrond mag draaien zodat je zelfs kunt luisteren als de telefoon in de slaapstand staat.
  • Contact: Naast onze algemene informatie kun je ons eenvoudig bereiken via de mail of website buttons.
  • Programma: bekijk een handig overzicht van ons dagelijkse programma’s.
  • Verzoeklijn: via de app een verzoekje doen is geen probleem. We draaien je uitgekozen hit graag. Houd wel even in de gaten of er een live DJ aanwezig is.
  • Nieuws: blijf helemaal op de hoogte van al het nieuws omtrent Radio cosmos. We plaatsen ook regelmatig nieuwe berichten over muziek en festivals. Volg onze berichten via onze nieuws wall of plaats zelf een opmerking.
  • Flitsende50: Blijf op de hoogte van de flitsende top 50.
  • Social Media: volg ons ook via onze Social Media kanalen.
  • Support chat: iedereen die betrokken is bij ons radiostation is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze chat. Gezellig kletsen over muziek, interactief deelnemen tijdens een live programma of voor al je (technische) vragen.
  • (Push) berichten: zorg ervoor dat je pushberichten kunt ontvangen op je smartphone. Zo nu en dan sturen we je graag een belangrijk pushbericht via de app.

Download onze app nu in de App Store

Heb je onze radio app nog niet gedownload? Download de Radio cosmos app dan nu in een van de App Stores via de buttons onderaan op deze pagina.

Heb je vragen, tips of een opmerking hoe we onze app kunnen verbeteren? Stuur ons een bericht of mail. Wij horen graag van je.

radio-cosmos-app
Radio-cosmos-Apple Radio-cosmos-Android